tiistai 14. syyskuuta 2021

Kunniakäynti Annikki Teivaalan haudalla 6.9.2021

70-vuotisjuhlavuonnamme tuli kuluneeksi myös sata vuotta lippukuntamme ensimmäinen lippukunnanjohtajan - todellisen tiennäyttäjän - syntymästä. Päätimme kunnioittaa hänen työtään lippukuntamme hyväksi viemällä kukkatervehdyksen hänen haudalleen.

Kymmenen Ilvestyttöä viisivuotiaasta liki seitsemänkymppiseen lähti mukaan. Nykyisen lippukunnanjohtajan Maria “Airam” Tammen sanojen jälkeen laskimme kukkalaittteen ja kynttilät haudalle, lauloimme yhdessä Partiolaisten iltavirren  - sillä sävelellä jolla me edelleen sitä laulamme - ja kuulimme vanhassa historiikista luetun kuvauksen Annikista ja hänen viitoittamastaan partiopolusta jota vuosikymmenien aikana on lukematon määrä ilvestyttöjä kulkenut. 

Ja eihän mikään tapahtuma olisi aito ilvestyttötapahtuma, ellei herkuttelu kuuluisi ohjelmaan. Tammien peräkontista löytyi kahvit, teet ja suuhunpantavaa, ja kielenkannat pääsivät laulamaan kun samanaikaisesti muisteltiin menneitä ja suunniteltiin tulevaa - jatkuuhan Annikin työstä versonut harrastus - tai elämäntapa edelleen.

Mukana Mukke, Mersu, Saku, Evita, Jari, Airam, Krista, Laurenzia, Kasperi ja Iivari


Kuvat: Jari ja Maria Tammi

Teksti: Laurenzia Mäntysalo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti